Overseas.hr web osvojio nagradu

Korporativno web sjedište Overseas Expressa proglašeno je kao jedno od 10 najboljih u 2012. godini. Časopis VIDI odabrao je web Overseas Expressa kao jednu od najboljih stranica u konkurenciji od preko 4.000 domaćih web stranica. Ovo je druga nagrada takve vrste koju su osvojila web rješenja Overseas Expressa u zadnje dvije godine.

U prestižnom natječaju VIDI top 100 među više od četiri tisuće web stranica, Overseas Express web stranice su odabrane među 10 najboljih korporativnih web stranica.

Podsjetimo, Overseas Express Internet Shipping web aplikacija za slanje pošiljaka i automatizaciju ispisa prijevozničke dokumentacije  je u 2011 godini dobila presižnu nagradu IT Europa koju je za Overseas Express proizveo Combis. VIDI-jeva nagrada je potvrda izvrsnog smijera u kojem ide internetizacija poslovanja već drugu godinu za redom.

Ovim putem želimo u prvom redu zahvaliti našim korisnicima, na temelju čijih povratnih informacija i komentara je razvijen ovaj jedinstveni web na hrvatskom tržištu dostave paketa. Nadalje, zahvaljujemo Excidisu i 3linearu na izvrsnoj suradnji tijekom izrade weba i njegovog stalnog unaprijeđenja te, u konačnici, žiriju VIDI-ja koji je ovaj web izabrao.

Više o samoj nagradi pročitajte ovdje.