Oriflame i Overseas Express čak 13 godina zajedno!

Oriflame i Overseas Express
Oriflame i Overseas Express

- Već 13 godina surađujemo s Overseas Expressom i jako smo zadovoljni. Posebno bih pohvalila izvrstan odnos, brzinu i kvalitetu dostave - naglašava Biljana Lambaša, marketing menadžer Oriflame Hrvatska na čiji posao kvaliteta dostave Overseas Expressa izrazito utječe. Lambaša je u razgovoru istaknula da je Overseas sada izrazito bitna karika u lancu prodaje Oriflame proizvoda.

- Prepustili smo vam sve naše pošiljke i doista mogu reći kako izvrsno surađujemo. Kroz dugogodišnji se odnos vidi koliko ste napredovali i unaprijedili uslugu - dodaje Lambaša i zaključuje kako se samo na otvorenom partnerskom odnosu može graditi ovakva dugoročna suradnja kakvu imaju Oriflame i Overseas Express.

I vas zanima kako se riješiti svih briga vezanih za dostavu? Odgovor je vrlo jednostavan: Odaberite Overseas Express kao pouzdanog partnera za distribuciju svih vaših pošiljaka. Imate za poslati samo jedan paket ili pun kamion robe? Obratite nam se s povjerenjem jer je svaki paket važan. Javite nam se i pridružite mnoštvu zadovoljnih korisnika.