Promjene u rokovima isporuke

Poštovani,

Overseas Express intenzivno radi na implementaciji nove dostavne mreže kako bi unaprijedili pouzdanost i brzinu dostave. Stoga je u nadolazećem prijelaznom razdoblju privremeno uvedena promjena roka isporuke. Izmjene roka isporuke odnose se na paketne pošiljke na širem zagrebačkom području u razdoblju od 11.4.2018. do 30.4.2018. i umjesto jednog radnog dana bit će jedan do tri radna dana.

U istom se razdoblju očekuju odstupanja od termina isporuke na širem sisačkom području, te Kutini i okolici, Karlovcu i karlovačkoj županiji, dok će samo djelomično odstupanjima biti pogođen i Varaždin.

Isporuka paletiziranih pošiljaka za područje Istre i Kvarnera i šireg riječkog i zagrebačkog područja bit će dva do tri, umjesto jednog do dva radna dana.

Kako bismo osigurali nesmetan protok informacija i čim prije riješili isporuku vaše pošiljke, molimo vas da provjerite jeste li u originalnoj poruci naveli sve niže navedene podatke. Ako ih niste poslali, molimo vas da poruku proslijedite ponovo te svakako navedete:

  • broj pošiljke za koju trebate informaciju

  • puno ime i prezime primatelja pošiljke

  • ulicu kućni broj, mjesto i poštanski broj na koju je pošiljka poslana

  • kontakt broj telefona i email adresu

Hvala vam na strpljenju zbog mogućeg privremenog odstupanja od uobičajenog termina isporuke u ovom prijelaznom razdoblju. Implementacijom nove distributivne i dostavne mreže značajno ćemo unaprijediti pouzdanost i brzinu dostave.

Naši agenti Službe za korisnike će se javiti u najkraćem mogućem roku s povratnim informacijama.

S poštovanjem,

Overseas Express Služba za korisnike