primanje paketa overseas express

Primanje paketa

Dogovorite termin dostave uz online uslugu Primanje paketa

Dobili ste SMS ili email najavu prispjeća i zanima vas kada ćete dobiti pošiljku? Online usluga Primanje paketa omogućuje vam da brzo i jednostavno dogovorite dostavu na svoju adresu.

Primanje paketa omogućuje vam da:

 • izmjenite adresu dostave. Primjerice, možete zatražiti dostavu na posao ili isporuku kod susjeda
 • date dodatne upute kuriru. Na primjer, možete opisati ulaz u kuću ukoliko ga je teško pronaći ili upozoriti na psa koji se nalazi u dvorištu
 • zatražite da Vas kurir nazove prije isporuke

NOVO!

Čak i ako vam je pošiljatelj poslao paket na kućnu adresu, svoje pakete možete preusmjeriti u više od 160 Overseas Express Shopova i preuzeti ih u vrijeme koje vam najviše odgovara. Overseas Express Shopovi (OEX Shopovi) se nalaze se u iNovine poslovnicama. Ne znate gdje se nalazi najbliži Overseas Express Shop? Provjerite klikom na lokator Overseas Express Shopova.

Preusmjerite paket u Overseas Express Shop

Usluga dostave pošiljaka u Overseas Express Shopove moguća je u standardiziranim Overseas Express kutijama.

Ukoliko vam je pošiljatelj poslao paket u Overseas Express Shop primit ćete email i SMS najavu prispjeća s adresom Overseas Express Shopa na kojem vas čeka paket. Sve možete provjeriti i korištenjem usluge Track & Trace na jedan klik miša koristeći samo broj pošiljke.

Pripazite na upute! Primjerice, ukoliko je pošiljatelj izričito zatražio osobno potpisivanje dokumenata ili uručivanje isključivo na ruke, kurir pošiljku neće uručiti vašem susjedu. Pošiljke uz koje je prilikom isporuke potrebno ovjeriti povratni dokument te paletirizane pošiljke moguće je isporučiti isključivo na kućnu adresu i ne mogu se preusmjeriti na Overseas Express Shopove.

Ukoliko imate bilo kakavih pitanja, svakako se javite našoj Službi za korisnike.

Kvaliteta dostave

 • 09 tra
  96,8%
 • 08 tra
  96,5%
 • 07 tra
  96%

Dostupnost službe za korisnike

 • 12.4.2021.
  98,6%
Na dan 12.4.2021. Saznaj više