overseas express posao

Pridružite nam se

Želite li postati OS dobavljač?

Kako postati dobavljač? Overseas Express uvijek traži pouzdane dobavljače i poslovne partnere! 

Potražite oglase za dobavljače na našim stranicama ili se prijavite na naš newsletter putem kojeg šaljemo informacije o objavljenim oglasima.

Overseas Express je pouzdan partner svojim dobavljačima, čemu najbolje svjedoči najveći kreditni rejting AAA koji je dodjeljen od bonitetnih kompanija.

Kako se zaposliti u OS-u?

Overseas Express objavljuje oglase za radna mjesta na svojim stranicama kao i na portalima namijenjenima oglasima za posao.

Provjerite povremeno ovu stranicu i pregledajte je li objavljen kakav oglas za posao, a također se možete pretplatite na naš newsletter putem kojeg šaljemo informacije o otvorenim oglasima.

Pošaljite nam otvorenu molbu

Ukoliko ste zainteresirani za zaposlenje u Overseas Express-u, možete nas kontaktirati putem emaila posao@overseas.hr.

Članovi Overseas Express tima zaduženi za zapošljavanje kontaktirat će vas ukoliko se ukaže potreba za osobom vašeg profila.

Zaposlenje na poslovima dostavljača i skladišnih radnika

Ukoliko ste zainteresirani za radno mjesto dostavljača ili skladišnog radnika, pošaljite nam svoju otvorenu molbu na email adresu posao@overseas.hr:

 • Molbu za zaposlenje - u molbi navedite sve svoje podatke za kontakt, stručnu spremu te navedite zbog čega biste baš vi trebali biti zaposleni na tom radnom mjestu. Napišite u kojim gradovima vam odgovara posao. 
 • Životopis - u životopisu navedite sva radna mjesta na kojima ste radili. Ukoliko ste radili na dostavljačkim poslovima, detaljno opišite koja su bila vaša zaduženja te na kojem ste konkretno području radili. Navedite i kategorije motornih vozila za koje imate vozačku dozvolu.

Zaposlenje na ostalim radnim mjestima

Ukoliko ste zainteresirani zaposlenje na ostalim radnim mjestima, na email adresu posao@overseas.hr pošaljite nam:

 • Molbu za zaposlenje - u molbi navedite sve svoje podatke za kontakt, stručnu spremu te navedite zbog čega biste baš vi trebali biti zaposleni na tom radnom mjestu. Napišite u kojim gradovima vam odgovara posao. 
 • Životopis - u životopisu navedite sva relevantna radna mjesta na kojima ste radili uz detaljan opis zadataka koji ste izvršavali na radnom mjestu. 

Kvaliteta dostave

 • 6 svib
  96,6%
 • 5 svib
  96,1%
 • 4 svib
  95,4%

Dostupnost službe za korisnike

 • 7.5.2021.
  98,9%
Na dan 7.5.2021. Saznaj više