Promjene u dostavnoj mreži i privremena promjena roka isporuke

Poštovani poslovni partneri,

travanj za Overseas Express predstavlja veliku prekretnicu u stabilizaciji dostavne mreže, posebice u Zagrebu. U nadolazećem razdoblju planiramo otvoriti dva nova distributivna centra na širem zagrebačkom području s kojima ćemo osigurati još pouzdanije i brže vrijeme isporuke.

S obzirom na implementaciju nove dostavne mreže, u prijelaznom razdoblju je privremeno uvedena promjena roka isporuke. Izmjene roka isporuke odnose se na paketne pošiljke na širem zagrebačkom području u razdoblju od 11.4.2018. do 30.4.2018. i umjesto jednog radnog dana bit će jedan do tri radna dana.

U istom se razdoblju očekuju odstupanja od termina isporuke na širem sisačkom području, te Kutini i okolici, Karlovcu i karlovačkoj županiji, dok će samo djelomično odstupanjima biti pogođen i Varaždin.

U istom razdoblju od 10.4.2018. do 30.4.2018. će biti izmijenjeni rokovi isporuke za područje Istre, Rijeke i Kvarnera te širem zagrebačkom području za paletizirane pošiljke. Umjesto u roku jedan do dva radna dana, pošiljke će se isporučivati u roku od dva do tri radna dana.

S ciljem osiguravanja brže i kvalitetnije usluge, Overseas Express će u srpnju otvoriti novi distributivni centar na jadranskoj obali. Osim toga, zbog optimizacije mreže uvodimo nove procese i podizvođače za koje smo sigurni da će značajno doprinijeti unaprjeđenju korisničkog iskustva. Dodatno ćemo investirati u tehnološka rješenja poput GPS praćenja, implementacije helpdeska za korisničku službu što će smanjiti vrijeme čekanja korisnika te ćemo uvesti ocjenjivanje vozača i usluge.

Najnovije informacije o stanju isporuke na širem zagrebačkom području i drugim centrima možete pratiti klikom na više informacija.

Molimo vas za strpljenje zbog mogućeg odstupanja od uobičajenog termina isporuke u ovom prijelaznom razdoblju. Implementacijom nove distributivne i dostavne mreže značajno ćemo unaprijediti pouzdanost i brzinu dostave.

S poštovanjem,

Overseas Express Služba za korisnike

Kvaliteta dostave

 • 6 svib
  96,6%
 • 5 svib
  96,1%
 • 4 svib
  95,4%

Dostupnost službe za korisnike

 • 7.5.2021.
  98,9%
Na dan 7.5.2021. Saznaj više