o nama overseas express

O nama

Zašto povjeriti svoju pošiljku Overseas Expressu?

Overseas Express ima 20 godina iskustva u dostavi pošiljaka koje dostavlja putem 180 vozila i o kojima se brine gotovo 350 zaposlenika i kooperanata!

Povijest tvrtke

Još 1995 godine tvrtka “Overseas Express“ započinje svoje logističko djelovanje - „dostava od vrata do vrata u 24 sata“. 

Šest godina nakon osnutka tvrtka obogaćuje svoju ponudu dodatnom CARGO uslugom. 

Kako bi osigurao maksimalnu pokrivenosti cijele Hrvatske u to vrijeme Overseas gradi regionalne centre Zagreb, Split, Osijek i Rijeka.

Vizija

Postati vodeća kompanija na hrvatskom tržištu u segmentu dostave paketa – od vrata do vrata.

Misija

Zadovoljan klijent najvažnije je načelo kojim se Overseas rukovodi u poslovanju.

Misija Overseasa je pružiti klijentima iz cijele Hrvatske mogućnost korištenja najkvalitetnijih logističkih usluga dostave paketa na tržištu.

Međunarodno iskustvo, mlad i energičan tim zaposlenika, snažna IT infrastruktura i desetogodišnja tradicija već poslovično osiguravaju Overseasu ispunjenje očekivanja svojih klijenata.

Misija Overseasa je nastaviti tradiciju te pozicionirati se na hrvatskom tržištu kao pouzdan i siguran partner u logistici prepoznatljiv po zadovoljnim klijentima.


Naši ciljevi

Klijenti

Načelo zadovoljnog klijenta je cilj svakog zaposlenika Overseasa: ispuniti njegova očekivanja u pružanju usluge sigurne, brze i pouzdane dostave paketa u segmentu "od vrata do vrata".

Kvaliteta

Strateškim pristupom osiguranju visokog stupnja kvalitete Overseas svakodnevno prati sve poslovne procese kako bi osigurao zadovoljstvo vlastitih klijenata.

Cilj je Overseasa konstantnim ulaganjem u IT sustav i tehnologiju te modernim managementom fleksibilno se prilagoditi sve zahtjevnijem tržištu.

Overseas djeluje i prema proširenju vlasitite logističke mreže kako bi povećao broj zadovoljnih kupaca.

Znanje

Overseas zapošljava vrlo kvalitetan kadar koji svojim znanjem i iskustvom u logistici svakim danom ispunjava sve veće zahtjeve svojih klijenata.

Konstantno ulaganje u edukaciju motiviranih zaposlenika Overseas se približuje ostvarenju svih ciljeva.

Iznimno snažnom IT podrškom te modernim tehnološkim logističkim rješenjima koja nastaju kao produkt znanja i iskustva svojeg tima Overseas se svakodnevno približuje cilju – da se na tržištu pozicionira i kao lider u znanjima s područja logistike.

Zaposlenici

Uz svijest da razvoj kompanije isključivo ovisi o sposobnostima naših zaposlenika, njihovim vještinama, iskustvu i znanju, Overseas neprestano ulaže u njihovo daljnje usavršavanje.

Poslovni partneri

Cilj je Overseasa odabrati najkvalitetnije dobavljače i kooperante s kojima će krenuti u ostvarenje vlastite vizije u ravnopravnom i partnerskom odnosu.

Financije

Dobri temelji te kvalitetna financijska politika poslovanja dugoročno garantiraju ostvarenje svih Overseasovih ciljeva.

Tržišni udjeli

Cilj Overseasa je povećati tržišni udio u dostavi paketa u Republici Hrvatskoj i na taj se način potvrditi kao najpouzdanija logistička kompanija.

Potencijali

Overseasov cilj je učiniti zaposlenike što kvalitetnijima kroz edukaciju kako bi lakše i efikasnije djelovali prema zadovoljstvu klijenata.

Snažan potencijal čini gotovo 350 zaposlenika i kooperanata uz vozni park od 180 vozila i snažan IT sustav.

Cilj je Overseasa ulaganjem u vlastite potencijale dodatno osnažiti kompaniju te se na tržištu logističkih usluga pozicionirati kao sinonim za energičnost i snagu.

Upravo zbog takve orijentiranosti ka uspjehu Overseas Express sigurno, brzo i pouzdano dostavlja Vaše pakete!

Osnovne podatke o poduzeću možete naći ovdje.

Kvaliteta dostave

 • 6 svib
  96,6%
 • 5 svib
  96,1%
 • 4 svib
  95,4%

Dostupnost službe za korisnike

 • 7.5.2021.
  98,9%
Na dan 7.5.2021. Saznaj više