Osvoji Vivax LED TV!

Sudjeluj u Overseas Express nagradnom foto natječaju, a eKupi ti daruje Vivax LED televizor.

Kako osvojiti LED TV?

  1. Posjeti našu Facebook stranicu i lajkaj ju ako ti se sviđa
  2. Pripremi fotografiju svog plišanog medvjedića i napiši nam nešto o medvjediću kroz posebnu Facebook nagradnu aplikaciju.

Što napisati o medvjedići i kakvu fotografiju poslati?

Fotografija može biti nova (ako još uvijek imate svog medvjedića) ili stara fotografija (iz djetinjstva). Kreativnost, domišljatost i estetska vrijednost fotografije će nam biti u prvom planu kod ocjenjivanja radova uz opise medvjedića. Fotografiju na kojoj se nalazite i vi uz medvjedića ćemo više vrednovati od onih bez ljudi na fotki. Što napisati o medvjediću? Napišite bilo što. Sve što smatrate da je važno znati o vašem medvjediću je dobrodošlo u natječaju. Ukoliko vam je medo pomogao u teškom trenucima ili ste vi pomogli njemu, ukoliko vas je pratio u školu, vrtić, s vama proživljavao lijepe ili teške trenutke ili ste uz medvjedića svaku noć usnuli - to nam recite. Ne morate pisati dugačke tekstove, bitno je da su iskreni i kreativni. Priča i fotografija može biti isključivo o vama, vašem djetetu, bratu ili sestri. Medvjedići i njihove priče rođaka ili prijatelja nas također zanimaju - preporučite im da se i oni prijave na nagradnu igru.

Fotografiju bez opisa i opis medvjedića bez fotografije nećemo uvažavati prilikom ocjenjivanja.

Tko može osvojiti nagradu?

U natječaju mogu sudjelovati samo jednom svi sudionici stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnom natječaju se ocjenjuje kreativnost i domišljatost kombinacije odgovora i fotografije u nagradnom zadatku. O kreativnosti poslanih odgovora odlučuje žiri Overseas Express-a.

Do kada traje natječaj?

Ovaj nagradni foto natječaj traje do 7.9.2012 do 12:00 sati kada će na Facebook stranici biti objavljeno ime dobitnika nagrade.

Kakva su pravila?

Nagradna igra odvija se prema pravilima objavljenim na Facebook aplikaciji putem koje se korisnici mogu prijavljivati i sudjelovati u natječaju

 

Klikni ovdje i sudjeluj!

Sretno!