Overseas Express je najveća kompanija za dostavu paketa u Hrvatskoj

Slike

Zašto nama povjeriti pošiljku?

Overseas Express ima 20 godina iskustva u dostavi pošiljaka koje dostavlja putem 180 vozila i o kojima se brine gotovo 350 zaposlenika i kooperanata!

 

 

Povijest tvrtke

Još 1995 godine tvrtka “Overseas Express“ započinje svoje logističko djelovanje - „dostava od vrata do vrata u 24 sata“.
Šest godina nakon osnutka tvrtka obogaćuje svoju ponudu sa dodatnom CARGO uslugom.
Kako bi osigurao maksimalnu pokrivenosti cijele Hrvatske u to vrijeme Overseas gradi regionalne centre Zagreb, Split, Osijek i Rijeka.

Vizija

Postati vodeća kompanija na hrvatskom tržištu u segmentu dostave paketa - od vrata do vrata.

Misija

Zadovoljan klijent najvažnije je načelo kojim se Overseas rukovodi u poslovanju.

Misija Overseasa je pružiti klijentima iz cijele Hrvatske mogućnost korištenja najkvalitetnijih logističkih usluga dostave paketa na tržištu.

Međunarodno iskustvo, mlad i energičan tim zaposlenika, snažna IT infrastruktura i desetogodišnja tradicija već poslovično osiguravaju Overseasu ispunjenje očekivanja svojih klijenata.

Misija Overseasa je nastaviti tradiciju te pozicionirati se na hrvatskom tržištu kao pouzdan i siguran partner u logistici prepoznatljiv po zadovoljnim klijentima.


 

Naši ciljevi

Tržišni udjeli

Cilj Overseasa je povećati tržišni udio u dostavi paketa u Republici Hrvatskoj i time se potvrditi kao najpouzadnija logistička kompanija.

Klijenti

Povodeći se načelom zadovoljnog klijenta cilj je svakog zaposlenika Overseasa da ispuni njegova očekivanja u pružanju usluge sigurne, brze i pouzdane dostave paketa u segmentu "od vrata do vrata".

Kvaliteta

 • Strateškim pristupom osiguranju visokog stupnja kvalitete Overseas svakodnevno prati sve poslovne procese kako bi osigurao zadovoljstvo vlastitih klijenata.
 • Cilj je Overseasa konstantnim ulaganjem u IT sustav i tehnologiju te modernim managementom fleksibilno se prilagoditi sve zahtjevnijem tržištu.
 • Overseasa djeluje i prema proširenju vlasitite logističke mreže kako bi povećao broj zadovoljnih kupaca.

Zaposlenici

 • Znamo da razvoj kompanije isključivo ovisi o sposobnostima naših zaposlenika, njihovim vještinama, iskustvu i znanju
 • Neprestano ulaganje u njihovo daljnje usavršavanje

Znanje

 • Overseas zapošljava vrlo kvalitetan kadar koji svojim znanjem i iskustvom u logistici svakim danom ispunjava sve veće zahtjeve svojih klijenata.
 • Konstantno ulaganje u edukaciju motiviranih zaposlenika Overseas se približuje ostvarenju svih ciljeva.
 • Iznimno snažnom IT podrškom te modernim tehnološkim logističkim rješenjima koja nastaju kao produkt znanja i iskustva svojeg tima Overseas se svakodnevno približuje cilju - da se na tržištu pozicionira i kao lider u znanjima s područja logistike.

Poslovni partneri

Cilj je Overseasa odabrati najkvalitetnije dobavljače i kooperante s kojima će krenuti u ostvarenje vlastite vizije u ravnopravnom i partnerskom odnosu.

Financije

Dobri temelji te kvalitetna financijska politika poslovanja dugoročno garantiraju ostvarenje svih Overseasovih ciljeva.

Potencijali

Overseasov cilj je učiniti zaposlenike što kvalitetnijima kroz edukaciju kako bi lakše i efikasnije djelovali prema zadovoljstvu klijenata.

Snažan potencijal čini:

Gotovo 350 zaposlenika i kooperanata uz

Vozni park od 180 vozila i

Snažnan IT sustav

 

Cilj je Overseasa ulaganjem u vlasite potencijale dodatno osnažiti kompaniju, i na tržištu logističkih usluga se pozicionirati kao sinonim za energičnost i snagu.

Upravo zbog takve orjentiranosti ka uspjehu Overseas Express sigurno, brzo i pouzdano dostavlja Vaše pakete!

 

 

Osnovne podatke o poduzeću možete naći ovdje.

Kvaliteta dostave

 • 09 tra
  96,8%
 • 08 tra
  96,5%
 • 07 tra
  96%

Dostupnost službe za korisnike

 • 12.4.2021.
  98,6%
Na dan 12.4.2021. Saznaj više