eKupi: Točnost uz Overseas

eKupi odabrao Overseas Express
eKupi odabrao Overseas Express

Brzina, točnost i kvaliteta isporuke koju Overseas Express pruža korisnicima eKupi.eu su bitna su sastavnica poslovanja on line trgovine - rekla nam je Branka Oluić, voditeljica operacija online trgovine eKupi. Naime, eKupi.eu je najveća online trgovina širokog asortimana podijeljenog u nekoliko kategorija: preko elektronike i informatike, školskih udžbenika i pribora, uredskog materijala, igračaka i poklona pa do auto potrepština i sporta. 

Usluge Overseas Express koriste od lipnja 2011. godine. Saznajemo kako su Overseas Express odabrali za partnera jer su tražili visoki nivo profesionalnosti te fleksibilnost u odgovoru na zahtjeve klijenata.

Izrazito veliku ulogu u odabiru Overseas Expressa odigrala je predanost Overseas Express-a stalnom investiranju u razvoj vlastitog poslovanja i dostupnost usluge najave prispjeća pošiljke za primatelje - rekla je Branka Oluić i dodala da im je elektronska razmjena podataka omogućuila veću točnost, smanjen utrošak vlastitih operativnih resursa, dok su kupci zadovoljniji jer ne samo da mogu birati datum dostave, već dodatno mogu birati termin u danu kad im odgovara dostava pošiljaka na njihova vrata. Da je tome tako, potvrđuju i kupci eKupi.eu koji vraćaju pozitivne komentare na dostavu. 

Usluga je prilagođena on line trgovini jer u fokusu ima kupca. Brzina, točnost i kvaliteta isporuke su "must have" za on line trgovinu - zaključila je Branka Oluić.