Dostavljeno 80 paketa pomoći

Izvor: 24sata
Izvor: 24sata

Čak 80 paketa s donacijama je dostavilo 5 dostavljača Overseas Expressa koji su vozili 1.190 kilometara kako bi dostavi 492 kilograma pomoći u humanitarnoj akciji 24anđeli koju organizira 24sata.

Dragan iz Zagreba, Zlatko iz Osijeka, Marčelo iz Pule, Igor iz Rijeke i Josip iz Splita su naši anđeli dostavljači koji su se pobrinuli da paketi stignu na vrijeme onima kojima je to najpotrebnije i ovim putem im na tome zahvaljujemo.

Odazvali se pozivu 24 sata

Overseas Express se odazvao pozivu 24sata da sudjeluje u humanitarnoj akciji 24anđeli u kojoj se prikupljala humanitarna pomoć za obitelji kojima je to najpotrebnije putem udruge Mali zmaj.

Ponosni smo što smo se priključili velikom broju građana velikog srca koji su odlučili pomoći onima kojima to najviše treba. Overseas Express će i dalje nastaviti podržavati ovakve hvale vrijedne akcije koje najosjetljivijim sugrađanima pružaju pomoć.

Naviše se darovala odjeća

Pomoć su građani donosili osobno, a najviše se darivala odjeća, obuća, tehnika, a prikupljeno je i dosta novca. Pakete s pomoći je do udruga dostavljao Overseas Express. Akciji su se pridružile i druge kompanije poput Kik Textilien, Catering Kvatrić, Rauch, Studio moderna, Moneo, Sabolić interijeri, Electrolux i Prva sportska kladionica.

Više pročitajte na 24sata.