Tražili smo samo dostavu, dobili smo partnera

Sve na klik do vas!
Sve na klik do vas!

- Kupci nerjetko pitaju hoće li dobiti čitav proizvod na kućnu adresu, pogotovo stoga jer prodajemo skupocjene pametne televizore i sličnu opremu - objasnio je uvodno voditelj prodaje online trgovine Red Fox, Alan Slapar i dodao da zbog toga jer koriste najsigurniju dostavu u Hrvatskoj, svojim kupcima mogu garantirati da su njihovi proizvodi sigurni. 

U nastavku pročitajte više o tome zbog čega Red Fox ponosno ističe da njihove pakete dostavlja Overseas Express.

Probijanje na tržištu

- Kada imate plan probiti se na tržištu, onda je važno kupcima ponuditi nešto posebno i drugačije, nešto novo čime biste pridobili njihovo povjerenje i učinili im online trgovinu još bržom i sigurnijom. Kod nas je to svakako bio izbor logističkog partnera - rekao je Slapar i dodao da zbog toga što je Red Fox odabrao Overseas Express kao logističkog partnera, danas prodaju više. Iz RedFoxa pojašnjavaju da njima kupci danas lakše pristupaju, jer Red Fox u suradnji s Overseas Expressom pruža kompletno riješenje vidljivo i za same korisnike i omogućuje im detaljan uvid u njihove narudžbe čak i u trenutku kada ih preuzima Overseas Express i nisu više dio Red Fox sustava. Red Fox se stoga oslanja na povjerenje koje je Overseas Express stekao među svojim korisnicima i time dodatno povećao povjerenje kupaca, što je izuzetno važna stavka u online trgovanju. - Tome dodatno pridonosi i novo razvijena usluga zaštite od prijevare - kazuje Alan Slapar i dodaje da je uz fleksibilnost koju kupci dobivaju SMS i email obavijestima Overseas Express jedini logičan izbor svima onima koji žele pružiti svojim kupcima vrhunsko iskustvo dostave u sklopu online trgovine.

Ponosni smo na Overseas Express

U Red Foxu posebno ističu da se Overseas Express od ostatka tržišta razlikuje po tome što uvijek ističu kako se greška uvijek može dogoditi, no da je njihov cilj oduševiti i kupce koji se jave s prigovorom i riješiti svaku poteškoću Express-no. - Tko radi, taj i griješi - kazuje Slapar i dodaje da s Overseas Expressom nisu imali do sada niti jedno oštećenje, no ističu kako sama činjenica da se i paket ošteti, zadovoljni su brzinom i načinom na koji je Overseas riješavao do sada eventualne poteškoće, što ulijeva pouzdanje da bi se i slučajni problem riješio u hipu - pojašnjava voditelj online prodaje Alan Slapar i zaključuje da baš zbog toga ponosno ističu da njihove pakete dostavlja Overseas Express.