Pomozite 10 obitelji!

Overseas Express je pokrovitelj humanitarne akcije za pomoć obiteljima u vrijeme blagdana koju su pokrenule udruge a koju medijski pokriva 24 sata. Akcija će trajati sve do Božića, a traže se konkretne stvari, a ne novac.

Pozivamo sve naše korisnike da se uključe u ovu humanitarnu akciju i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija i bar malo im uljepšaju blagdane.

Liječnik mi je rekao da svog Kristijana (1) ne moram uzeti ako neću, da ga mogu ostaviti u bolnici. Pa kako ga ne bih uzela, on je moje dijete, kaže majka Maja (25) iz Zagreba - piše 24 sata na portalu. Da nešto s njezinim djetetom nije u redu znala je odmah nakon rođenja, no liječnici su je umirivali kako je to zbog teškog poroda. Četiri mjeseca nakon toga dječaku se stanje pogoršalo, a dobio je i bronhitis. U bolnici su mu dijagnosticirali spinalnu mišićnu atrofiju najtežeg oblika. Kristijan će, rekli su joj liječnici živjeti najviše tri godine. Majka još nije stekla status njegovateljice...

Kristijan je samo jedna od deset priča koja će biti objavljena na portalu 24sata od 10. do 25. prosinca. Dnevno se objavljuje jedna priča iz naše okoline, onih ljudi koji su zbog nesretnog spleta okolnosti ili bolesti zapali u teškoće. 

Akcija je nazvana 24anđeli, a svi čitatelji 24sata su pozivani su da se uključe i obiteljima koje trebaju pomoć uljepšaju ovo predblagdansko vrijeme i time postanu njihovi anđeli čuvari. Overseas Express poziva sve svoje korisnike da se uključe u akciju i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Nositelj akcije je humanitarna udruga Mali zmaj, a u akciji pomaže i udruga Svjetlo života. Njihovi članovi su svakodnevno na terenu i poznaju upravo one ljude kojima je pomoć najpotrebnija.

Više pročitajte na: 24 sata