ups slanje paketa

Brzo, povoljno i sigurno uz UPS

UPS povezuje cijeli svijet s preko 500 zrakopolova koji prevoze isključivo pakete u 1.800 dnevnih letova.

Šaljite svoje pakete u inozemstvo uz UPS i uvjerite se u pouzdanost usluge i najbolju cijenu.

Kako biste slali po najpovoljnijim cijenama, zatražite ponudu i naručite preuzimanje Vaše pošiljke. Već kroz nekoliko minuta dostavljač može biti na Vašoj adresi kako bi preuzeo pošiljku koju šaljete u inozemstvo.

Čak i ukoliko primate pakete na svoj trošak, kontaktirajte nas jer UPS dostavlja Vaše međunarodne pakete brzo, povoljno i sigurno. 

Zašto odabrati UPS za dostavu paketa iz inozemstva?

Odaberite UPS ukoliko kupujete putem Interneta ili vam netko šalje paket iz inozemstva jer ste jedino na taj način sigurni da ćete paket dobiti u najkraćem roku i po najpovoljnijoj tržišnoj cijeni.

  • Carinski postupak je jednostavan i najpovoljniji na tržištu. Čuli ste za priče da je carinski postupak kompliciran i da su se vašim prijateljima pojavili dodatni troškovi na koje nisu računali? Uz UPS možete doznati koliko točno iznose troškovi carinjenja. Osim što je obračun troškova potpuno transparentan, ujedno je i najpovoljniji na tržištu.
  • UPS nudi najkraće rokove dostave. Rok dostave iz većine zemalja je 1 do 3 dana. UPS ima najveću avionsku flotu među svjetskim kurirskim službama i samim time najkraće rokove dostave. Ukoliko Vas zanima točan rok dostave kontaktirajte Službu za korisnike.
  • Roba koju prevozi UPS je sigurna od oštećenja. Sa svakim paketom se rukuje s pažnjom. Svaki paket se preuzima otvoren, a sami UPS kuriri diljem svijeta savjetuju pošiljatelje kako da zapakiraju pakete kako bi oni bili sigurni za transport. Pravila za utovar, istovar, prijevoz i rukovanje paketima su izrazito detaljna i među najstrožijima na svijetu, a svaki se UPS djelatnik tih pravila treba pridržavati. Da je tome doista tako svjedoče i brojne nagrade koje je UPS primio.

Kontaktirajte Službu za korisnike za sva pitanja koja imate o UPS primanju paketa.